Archive | Video

Ese “Sa afër,sa larg!” – Anita GËRGURI

Posted in VideoComments Off on Ese “Sa afër,sa larg!” – Anita GËRGURI

Leximi i Kur’anit nga nxenesi Egzon Ibrahimi- Turqi 2012

Nxenesi Egzon Ibrahimi  e hap mbremjen finale te garave te gjuhes arabe te mbajtura ne Bursa dhe Stamboll te Turqise 2012.

Posted in VideoComments Off on Leximi i Kur’anit nga nxenesi Egzon Ibrahimi- Turqi 2012

Shperndarja e shperblimeve ne kendim te ilahise

Nxenesit Egzon Ibrahimi, Xhevdet Rizahu, Gentiana Sadiku dhe Sumeja Hashani u shperblyen me vendin e pare.

Posted in VideoComments Off on Shperndarja e shperblimeve ne kendim te ilahise

Shperndarja e shperblimeve ne recitim

Nxenesja Besa Kqiku morri vendin e dyte.

Posted in VideoComments Off on Shperndarja e shperblimeve ne recitim

Shperndarja e shperblimit ne ligjerim

Nxenesi Aid Musliu  morri vendin e pare  ne ligjerim ne garat e gjuhes arabe qe u zhvilluan ne Turqi 2012.

Posted in VideoComments Off on Shperndarja e shperblimit ne ligjerim