Archive | Prezentimi me foto

Salla e sportit dhe fusha jashtë

Kushte ideale dhe mjete bashkëkohore për ushtrime dhe sport.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Kabineti i informatikës

Kabineti i informatikës posedon kompjuter tw rinjë dhe të mjaftueshëm pwr nevojat e zhillimit të lëndës.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Kabineti i gjuhëve të huaja

Kabineti i gjuhëeve të huaja posedon të gjitha mjetet e nevojshme për mësimin e gjuhës së huaj.  Në shkollën tonë mësohen tri gjuhë të huaja; gjuha arabe, angleze, dhe ajo turke.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Klasët e mësimit

Klasët kanë hapsirën e mjaftueshme pwr mbarvajtjne e procesit mësimor. Njashtu edhe klasët e vajzave kanë ambient jashtzakonisht të mirë për zhvillimin e mësimit.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Amfiteatri i shkollës

Amfiteatri ka një kapacitet te ulëseve afër 300 sosh. E veçanata e këtij amfietari është se ky  amfiteatër  ka shërbyer përgjatë vitëve të 90-ta si parlament, kuvend, teatër, sallë tubimesh etj.. Në këtë vend janë mbajtur më shumë se 1000 tubime të karaterëve të ndryshme gjatë vitëve 1990-1999.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Page 2 of 3123

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

April 2021
M T W T F S S
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kyqu në E-mail