Archive | Pedagogët

Gençer Dervari

-       Emri dhe mbiemri: Gençer  Dervari.

–       Vendlindja: Prizren.

–       Datëlindja: 12. 07. 1983.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: kosovar.

–       Fakulteti: Fakulteti Teologjik, Konja, Turqi, në vitin 2007.

–       Puna:

  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2009-2010 në lëndën e Gjuhës turke.

Posted in PedagogëtComments Off

Daut Lezi

–       Emri dhe mbiemri: Daut  Lezi.

–       Vendlindja: Prizren.

–       Datëlindja: 13. 10. 1976.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Fakulteti: Fakulteti i Jurisprudencës Islame në Kairo.

–       Puna:

  • Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, imam në xhaminë Emin pasha.
  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2008-2009 në lëndën e Kur’anit.

Posted in PedagogëtComments Off

Reshat Mexhidi

-       Emri dhe mbiemri: Reshat Mexhiti.

–       Vendlindja: Fshati Kuklibeg, KK Dragash.

–       Datëlindja: 02. 04. 1959.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Shkolla e mesme: Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë 1974-1979.

–       Fakulteti: Fakulteti Teologjik Islam- Dega e Tefsirit, Kairo.

–       Puna:

  • Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren- Imam nga viti 1987.

Posted in PedagogëtComments Off

Adnan Simnica


Mr. Adnan Simnica

I lindur me 08.11.1976 në Bardh të Madh, komuna Fushë Kosovë. Shkollën fillore e përfundoi në vendlindje, ndërsa shkollimin e mesëm ne Medresenë e Mesme “Alaud-din” në Prishtinë nga vitet 1992-1996. Ndërsa shkollimin universitar e vijoi në Universitetin e Al-Az’harit në Kajro të Egjiptit, fakulteti i Usulu Dinit (Bazat e fesë), dega Tefsir, nga vitet 1997-2002. Studimet pasuniversitare të magjistraturës i vijoi në Universitetin Amerikan të Hapur, dega në Kajro, ku edhe magjistroi në janar të vitit 2006 me temën nga aspekti i tefsirit me titull “Fshehtësitë e përfundimit të disa ajeteve kuranore me emrat e bukur të Allahut”. Përgjatë viteve të studimeve pasuniversitare është angazhuar edhe në sektorin fetar të radio Kajros në gjuhen shqipe “Thirrja islame”. Është autor i dhjetëra punimeve  shkencore islame në fushën e komentimit të Kuranit në revistën “Dituria islame”, “Takvimi” etj.

Posted in PedagogëtComments (2)

Enes Mazllami

Emri dhe mbiemri:  Enes Mazllami

Data e lindjes:                     08.08.1983

Vendi i lindjes:                    Prizren

Shkollimi:

Shkollën fillore e kam kryer në Prizren “Fadil Hisari” , 1991 – 1998.

Pas mbarimit të shkollës fillore isha në Kur’an kurs-in “Mehmet Akif Ersoj” në Istanbul, 1998 –­­ 1999 .

Pastaj mbarova kursin veror të gjuhës arabe në shkollën e mesme                “El-eminijeh”  “المدرسة  الأمنية”  në  Damask,  kurse shkollimin e mesëm e kam mbaruar në Katar , drejtimi i shkencave  fetare  “ El-ma’had Ed-dini”  “المعهد الديني ” 2000 – 2004.

Pas mbarimit të shkollës së mesme regjistrova Fakultetin e Jurisprudencës Islame “كلية الشريعة” në Universitetin Islamik në El-medine El-munevereh ,             2004 – 2009 .

Punoj në Medresenë “Alauddin” paralelja e ndarë fizike në Prizren nga viti 2009. Ligjëroj lëndën e Hadithit , Fikhut dhe Imamat-it.

Posted in PedagogëtComments Off

Page 8 of 13« First...678910...Last »

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

March 2019
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kyqu në E-mail