Archive | Pedagogët

Ekrem Maqedonci

Emri dhe mbiemri: Ekrem Maqedonci
Data e lindjes: 30.08.1980
Vendi i lindjes: Prishtinë
Shkollimi: Shkollën fillore ”Nexhmi Mustafa” në fshatin Sharban – Komuna e Prishtinës.
Mësimet i vazhdoi në Medresenë e mesme “Alaud-din” në Prishtine 1995-1999.
Studimet universitare i vazhdoi në Siri duke filluar me institutin e gjuhës arabe  gjatë vitit akademik 1999-2000.

Pastaj studimet e rregullta universitare i vazhdoi në degën e Universitetit të el-Az-harit në Siri, në ”Fet-h Elislamij” në Fakultetin e Sheriatit gjatë viteve 2000-2003.  Kurse vitin e  fundit ka vazhduar në Universitetin e el-Az’harit në Kajro të Egjiptit.

Studimet pasdiplomike-magjistraturën vazhdoi në Universitetin e Xhinanit në Tripoli të Libanit, në drejtimin e Fikhut, me tëmën ” Krimet dhe dënimet në Islam ” (el-Xhinajaat), gjatë vitëve 2007-2010.

Puna dhe veprimtaria:

Imam në disa xhamia të ndryshme në qendrën e Prishtinës në kohë të përkohshme.

Imam në Shtutgart të Gjermanisë gjatë vitit 2009.

Profesor në Medresenë Alauddin në Prishtinë që nga fillimi i vitit 2010.

Posted in PedagogëtComments (1)

Pajazit Tërnava

Pajazit Tërnava u lind  më 01.05.1979 në Lismir.  Shkollën fillore  e kreu ne vendlindje, të mesmen e vazhdoi në Prishtinë Medresenë Alauddin ku diplomoi në vitin 1997.

Studimet universitare i vazhdoi në Jordani në Universitetin e Xhereshit- Fakulteti i Jurisprudencës Islame viti 1999-2004.

Studimet pasuniversitare i vazhdoi në Kolegjin Universitar Victory- Fakultetin e shkencave Politike –  dega Politikë Ndërkombëtare dhe Diplomaci.

Punoi në Këshillin e Bashkësisë Islame në Prishtinë si  referent i shërbimeve fetare që nga viti 2004 deri në 2008

Prej vitit 2008 u angazhua edukator në Medresenë Alauddin Prishtinë.

Posted in PedagogëtComments (0)

Vahid Haxhiu

Vahid Haxhiu i lindur me 21-07-1980 ne Hertice komuna  Podujevë. Shkollimin fillestar e ka të kryer në vendlindje Herticë në vitet 1987-1995 në shkollën fillore “Rilindja”, kurse atë të mesmen Medresenë në Prishtinë  në vitet 1995-1999, shkollimin universitar e ka te kryer në Riad të Arabisë Saudite në Universitetin Al-Imam. Se pari institutin e gjuhës arabe për te huaj në vitet 2000-2002, e më pas fakultetin e gjuhës arabe në vitet 2002-2006.

Që nga viti 2007 vazhdon të punon në medresenë e mesme “Alauddin” në Prishtinë si profesor i gjuhës arabe.
Ka njohuri nga gjuha angleze,si dhe ka të kryer disa kurse aftësuese si: kompjuter,metoda në mësimdhënie etj.
Hobet më te preferuara te tij janë; udhëtimet dhe sporti.

Posted in PedagogëtComments (0)

Rrahman Limani

Rrahman Limani i lindur më 30.01.1970 në Gjilan.   Shkollimin fillor e kreu në shkollën fillore “Selami Hallaqi” në Gjilan,shkollimin e mesëm në gjimnazin –matematikor “ Zenel  Hajdini” poashtu në Gjilan.

Studimet e larta universitare i kreu në Fakultetin e Shkencave  Matematiko-Natyrore,drejtimi i Matematikës në Universitetin e Prishtinës në vitin 2000 dhe mori kualifikimin  profesor   i matematikës.  Nga viti 1998-2000 punoi si profesor i matematikës në Gjimnazin “Zenel Hajdini”. Nga viti 2000 e deri më tani punon në Shkollën e Mesme Ekonomike “Marin Barleti” në Gjilan. Nga viti 2009 filloi punën si mësimdhënës i lëndës së matematikës në paralelet e ndara fizike të Medresesë së Mesme   “Alauddin” në Gjilan.

Posted in PedagogëtComments (0)

Avni Fetahu

Msc. Avni FETAHU është i lindur më 04.03.1981 në fshatin Shtedim komuna e Podujevës. Shkollimi: Një pjesë të shkollës fillore e ka përfunduar në Kaçanik për të vazhduar në fshatin shtedim, shkollën e mesme ekonomike “Isa Boletini” Podujevë 1996-2000, Fakultetin ekonomik  Universiteti i Prishtinës Drejtimi: Menaxhment dhe Informatikë 2000-2004
Ka të përfunduara Masterin pranë Universiteti i Prishtinës Drejtimi: Menaxhment dhe Informatikë, me temën; NDIKIMI I FIRMAVE USHTRIMORE NË PËRGADITJEN E  KUADROVE PËR TREGUN E PUNËS.
Është i martuar dhe prind i dy fëmijëve.
Punon dhe vepron kryesisht në Podujevë dhe Prishtinë, dhe atë:
Mësimdhënës në shkollën e mesme ekonomike “Isa Boletini” -Podujevë
Mësimdhënës në shkollën e mesme Alauddin në Prishtinë

- Trajner për programe aplikative të informatikës në “Kosova Aid and Development” Prishtinë.
Avni Fetahu ka marrë pjesë në vizita studimore jashtë vendit;
- Vizita studimore në Bullgari bashkëpunimi i firmave ushtrimore në nivelin rajonal,
- Pjesëmarrja në panairin ndërkombëtar të firmave ushtrimore në Budve të Malit të Zi,
- Pjesëmarrës si ekspozues i produkteve me firmën ushtrimore në Salzburg të Austrisë,
- Pjesëmarrës në Konferencën e Dhjetë Jubilare Ndërkombëtare, Biznesi dhe Punësimi me tematikë “Ndikimi i rritjes ekonomike dhe inovacioneve në zhvillimin e biznesit, zvogëlimin e papunësisë dhe varfërisë në Kosovë, në  vendet në tranzicion dhe ato në zhvillim”.me 6 dhe 7 tetor 2011 në Prishtinë, Republika e Kosovës organizuar nga Instituti i Financave i Kosovës “IFK” ku jam edhe bashkautor i librit të botuar nga instituti në fjalë me temën: PARAQITJA E FIRMAVE USHTRIMORE DHE SUKSESET NGA APLIKIMI I MODELIT TË FIRMAVE USHTRIMORE.
si dhe pjesëmarrës në simpoziumin me temën; firmat ushtrimore dhe partneriteti me biznese organizuar nga MASHT, Kultur Kontakt – Austria dhe Swisscontacti – Zvicër.

Është një ndër hartuesit e planit zhvillimor të shkollës së mesme ekonomike “Isa Boletini” Podujevë, si dhe Koordinator i Firmave ushtrimore po në këtë shkollë.

Kontakti:

e-mail: avni_fetahu@hotmail.com

tel: +377 44-150-657

Posted in PedagogëtComments (0)

Page 9 of 12« First...7891011...Last »

“Kush e agjëron muajin e ramazanit duke besuar fuqishëm dhe duke e dëshiruar shpërblimin e Allahut dhe kënaqësinë e Tij, do t’i falen mëkatet e mëhershme.” (hadith)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

Tetor 2014
h m m e p s d
« Sht    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kyqu në E-mail