Categorized | Pedagogët

Adnan Simnica


Mr. Adnan Simnica

I lindur me 08.11.1976 në Bardh të Madh, komuna Fushë Kosovë. Shkollën fillore e përfundoi në vendlindje, ndërsa shkollimin e mesëm ne Medresenë e Mesme “Alaud-din” në Prishtinë nga vitet 1992-1996. Ndërsa shkollimin universitar e vijoi në Universitetin e Al-Az’harit në Kajro të Egjiptit, fakulteti i Usulu Dinit (Bazat e fesë), dega Tefsir, nga vitet 1997-2002. Studimet pasuniversitare të magjistraturës i vijoi në Universitetin Amerikan të Hapur, dega në Kajro, ku edhe magjistroi në janar të vitit 2006 me temën nga aspekti i tefsirit me titull “Fshehtësitë e përfundimit të disa ajeteve kuranore me emrat e bukur të Allahut”. Përgjatë viteve të studimeve pasuniversitare është angazhuar edhe në sektorin fetar të radio Kajros në gjuhen shqipe “Thirrja islame”. Është autor i dhjetëra punimeve  shkencore islame në fushën e komentimit të Kuranit në revistën “Dituria islame”, “Takvimi” etj.

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 326 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin

2 Responses to “Adnan Simnica”

  1. Burhan Kukaj says:

    Selamu alejkum!Je prej profesorve me modern ne shkoll.Me respekt Buli.

  2. Mergim Hasani says:

    Selamu Alejkum Kujdestar! Une mendoj se je profesor-kujdestar i mire ne Medrese. Te falenderoj per mirkuptimin qe ke ndaj nesh!

Trackbacks/Pingbacks


“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

July 2020
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kyqu në E-mail