Categorized | Pedagogët

Armend Qafleshi

Emri dhe Mbiemri:       Armend QAFLESHI

Datëlindja:                    20.05.1980

Gjendja martesore        I martuar

Gjinia                               M

Adresa                           R. Agim Ramadani Prishtinë

Shtetas                           I Kosovës

Telefoni                          044/384909

E-mail                              meniqafa80@hotmail.com

Shkollimi:

  • 2006 – ne këtë kohe

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore – Departamenti i Kimisë Prishtinë

Studime ne shkallen Master

drejtimi:

” Kimi organike me biokimi “

  • 1999 – 2005

Universiteti i Prishtinës

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore _ Departamenti i Kimisë Prishtinë

4 vite studimi – i diplomuar

Titulli:

Inxhinier i kimisë

  • 1995 – 1999

Shkolla e mesme e mjekësi “Luciano Motroni” – Dragash, 4 vite – diplomë

  • 1995

Shkolla fillore “ Sezai Surroi” Bellobrad

Përvoja në punë:

  • 2009-2010

Arsimtar i kimisë në shkollën jopublike ” Mileniumi i tretë” Prishtinë

  • 2008 në vazhdimësi

Profesor i kimisë në shkollën e mesme “Alauddin” Prishtinë

  • 2007-2010

Asistent i Kimisë së përgjithëshme në Universitetin e Prishtinës -Fakultetin e mjekësis,

  • 2007

Profesor i kimisë në kolegjin “UNIVERSUM” Prishtinë

  • 1999

Kryqi i kuq Finlandez (Kukës)

Teknik medicional

  • 1999

Sektori i shendetësis (UÇK)

Teknik medicional (kujdestar)

Aftësi kompjuterike:

Programet:

Microsoft Word ► Power Point  ► ChemDraw Ultra

Microsoft Exel  ► Chem 3D Pro ► Chem Sketch

Çertifikimet

► Universiteti veror i Prishtinës 2002 “ Environmental Engineering”

► Universiteti veror i Prishtinës 2003 “Introduction to Environmental Science and Policy”

► Qendra për arsimin e Kosovës 2010 “ Zhvillimi i Mendimit Kritik gjetë Leximit dhe Shkrimit”

► Ministria e arsimit shkencës dhe e teknologjisë 2010 “ ECDL”

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 323 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

May 2020
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kyqu në E-mail