Nexhatin Ibrahimi

Emri dhe mbiemri: Nexhatin Ibrahimi

Vendlindja: Fshati Zgatar, KK Dragash.

Datëlindja: 10. 06. 1959.

Vendbanimi: Rruga Agron Bytyçi – 49, 20000 Prizren, Kosovë

Shkolla e mesme: Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë 1974-1979.

Fakulteti: Fakulteti Teologjik Islam (Islamski teološki fakultet) në Sarajevë 1980-1984.

Puna:

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren 1987-1992 dhe 2000-2008 – detyra e sekretarit.

Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2000-2001 – 2007-2008 në lëndën e filozofisë islame.

Medreseja e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2008-2009 e këndej, mësimdhënës në lëndën e akaidit dhe filozofisë islame.

Funksione nderi: Gjatë viteve 1987-1992 kam kryer edhe disa funksione brenda Bashkësisë Islame të Jugosllavisë.

Posted in PedagogëtComments (1)

Arben Neziri

Emri dhe Mbiemri :    Arben NEZIRI

Data e lindjes              22.02.1978

Vendi i lindjes            Gjilan

Shkollimi:  Fillor Zhegër,

Mesmen Medresenë Prishtinë,

Fakultetin F.S.I. Prishtinë,

Studimet Pasuniversitare Magjistër : Marrëdhëniet

Ndërkombëtare dhe Diplomaci në Prishtinë,

Puna dhe veprimtaria juaj: Profesor në Medresenë e GJILANIT dhe nga viti 2014 koordinator i paraleles se ndare fizike ne Gjilan.

Posted in PedagogëtComments Off

Almedin Ejupi

Emri dhe mbiemri: Almedin Ejupi

Data e lindjes: 08.05. 1980

Shkollimi:

Fillor: Shkolla fillore “Isa Boletini”, Rahovec, viti 1995

Mesëm: Medreseja e Mesme “Alauddin”, paralelja e ndarë fizike në Prizren, 1999

Universitar: Fakulteti i së Drejtës islame (Sheriat), në Universitetin islamik të Medinës, Arabi Saudite, 2006.

Puna dhe veprimtaria:

Imam dhe hatib në xhaminë “Kadiri”, Rahovec, viti 1999-2000

Pedagog në Medresenë “Alauddin”, paralelja në Prizren, mësimdhënës i Fikhut, viti shkollor 2010-2011

Posted in PedagogëtComments Off

Hatixhe Jashanica-Sadriu

Emri:                          Hatixhe

Mbiemri:                    Jashanica-Sadriu

Data e Lindjes:          05-maj

Viti i lindjes :             1981

Shkollimi Fillor :    Shkolla  fillore:”Zejnel Salihu” Bardh i

Madh , 1988-1996

I Mesëm:

1.Shkolla e mesme Ekonomike”Hoxhe Kadri

Prishtina”Prishtine, 1996-1997,  (viti i parë)

2.Medreseja e mesme “ALAUD-DIN”në

Prishtinë, 1997-2001

Universitar:

Universiteti ”ZARQA PRIVATE

UNIVERSITY” Jordan,

Fakulteti: Sherijah ëe usulihi (Bazat e

Sheriatit në islam), 2002-2007

Trajnimet:

1.METODAT E MESIMDHENIES (trajnim 5

ditorë), Qershor 2008,Bashkësia  Islame e Kosovës

Kurset:

1.MASHT – AUK   ECDL Fondation-Kosova

Nëntor 2009- Maj 2010

Puna dhe veprimtaria:

Profesoreshë në Medresenë e Mesme

“ALAUD-DIN” në Prishtinë

Posted in PedagogëtComments (1)

Fetah Zejnullahu

U lind më 01.12.1965 në Llapashticë të poshtme, komuna e Podujevës. Shkollën fillore e kreu në vendlindje në vitin 1981, ndërsa shkollimin e mesëm e kreu në Q.A.M.O “8 Nëntori” në Podujevë, në drejtimin shkencat matematiko-natyrore. Në vitin 1984 u diplomua me sukses të shkëlqyeshëm.

Gjatë viteve 1985/90 kreu studimet pranë FSHM-Natyrore në Prishtinë, në degën e fizikës. Përfundoi studimet sipas kushteve te parashikuara duke marrë titullin profesional, profesor i fizikës.

Më 1.09.1989 u punësua në SHME “Isa Boletini”, në Podujevë. Në Gjim. “Sami Frashëri” në Prishtinë filloi punën më 20.09.1994 ku edhe vazhdon të punojë, me një përvojë 20 vjeçare. Më 01.01.1998 u zgjodh këshilltar pedagogjik për lëndën e fizikës në Podujevë. Ndërsa që nga 01.09.2008 punon si bashkpunëtor për lëndën e fizikës në medresenë “Alauddin”, në Prishtinë.

Është redaktor i teksteve për lëndën  e Matematikës (klasa e parë, e dytë dhe e gjashtë e shkollës fillore), si dhe recenzent i tekstit “Fizika për klasën e 10-të dhe 11-të të gjimnazit matematiko-natyrorë.”

Përgjatë punës së tij mori çertifikatën lëshuar nga KEC për kursin e plotë, “Zhvillimi i mendimit kritik gjatë leximit dhe shkrimit”, si dhe çertifikatën komplete për ndjekjen e trajnimit, “Qasjen e Fillimit të Eksperimentit”- QFE lëshuar nga prof. Jurgen Schoenherr.

.

Posted in PedagogëtComments Off

Page 58 of 64« First...102030...5657585960...Last »

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

December 2019
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kyqu në E-mail