Armend Qafleshi

Emri dhe Mbiemri:       Armend QAFLESHI

Datëlindja:                    20.05.1980

Gjendja martesore        I martuar

Gjinia                               M

Adresa                           R. Agim Ramadani Prishtinë

Shtetas                           I Kosovës

Telefoni                          044/384909

E-mail                              meniqafa80@hotmail.com

Shkollimi:

  • 2006 – ne këtë kohe

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore – Departamenti i Kimisë Prishtinë

Studime ne shkallen Master

drejtimi:

” Kimi organike me biokimi “

  • 1999 – 2005

Universiteti i Prishtinës

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore _ Departamenti i Kimisë Prishtinë

4 vite studimi – i diplomuar

Titulli:

Inxhinier i kimisë

  • 1995 – 1999

Shkolla e mesme e mjekësi “Luciano Motroni” – Dragash, 4 vite – diplomë

  • 1995

Shkolla fillore “ Sezai Surroi” Bellobrad

Përvoja në punë:

  • 2009-2010

Arsimtar i kimisë në shkollën jopublike ” Mileniumi i tretë” Prishtinë

  • 2008 në vazhdimësi

Profesor i kimisë në shkollën e mesme “Alauddin” Prishtinë

  • 2007-2010

Asistent i Kimisë së përgjithëshme në Universitetin e Prishtinës -Fakultetin e mjekësis,

  • 2007

Profesor i kimisë në kolegjin “UNIVERSUM” Prishtinë

  • 1999

Kryqi i kuq Finlandez (Kukës)

Teknik medicional

  • 1999

Sektori i shendetësis (UÇK)

Teknik medicional (kujdestar)

Aftësi kompjuterike:

Programet:

Microsoft Word ► Power Point  ► ChemDraw Ultra

Microsoft Exel  ► Chem 3D Pro ► Chem Sketch

Çertifikimet

► Universiteti veror i Prishtinës 2002 “ Environmental Engineering”

► Universiteti veror i Prishtinës 2003 “Introduction to Environmental Science and Policy”

► Qendra për arsimin e Kosovës 2010 “ Zhvillimi i Mendimit Kritik gjetë Leximit dhe Shkrimit”

► Ministria e arsimit shkencës dhe e teknologjisë 2010 “ ECDL”

Posted in PedagogëtComments Off

Gara në fushën e njohurive të përgjithshme – “KUIZI 2011″

Të premten, më 04.03.2011, duke filluar nga ora 10, si dhe të hënën, më 07.03.2011, me fillim nga ora 9, në amfiteatrin e Medresesë “Alauddin” në Prishtinë, organizohet Kuizi i Njohurive të Përgjithshme “KUIZI 2011”.

Për dy ditë me radhë, vajzat të premten, dhe djemtë të hënën, do të garojnë me njëri tjetrin për njohuritë e fituara të tyre në shumicën e lëndëve mësimore. Në garë marrin pjesë përfaqësuesë të të gjitha paraleleve në Prishtinë, Prizren dhe Gjilan. Nxënësit do të garojnë në këto lëndë mësimore: Gjuhë Arabe, Akaid, Fikh, Histori, Gjuhë Angleze, Gjuhë Shqipe, Tefsir, Hadith, Matematikë, Fizikë, Kimi, Informatikë, dhe Biologji. Për garuesit fitues parashihen shpërblime. Programi, përpos pjesës garuese, do të përfshijë edhe pjesë të ndryshme skenike të organizuar nga nxënësit.

Drejtoria e Medresesë “Alauddin”, me kënaqësi fton të gjithë nxënësit dhe personelin e Medresesë “Alauddin” në Prishtinë, Prizren dhe Gjilan që të jenë pjesë e këtij programi.

Kuizi i Njohurive të Përgjithshme organizohet vite me radhë në Medresenë “Alauddin”, dhe si i tillë, është i karakterit intern.

Posted in AktiviteteComments (1)

Sallë moderne sporti

Medreseja eshte e paisur me ambient te pershtatshem per aktivitete sportive. Salle e pasjisur me te gjitha  mjetet e nevojshme sportive ne te cilen nxenesit kujdesen per shendetin dhe kultuaren e tyre sporitve.

Posted in AktiviteteComments Off

Ambient ideal për sukses

Medreseja ofron kushte ideale për mësim dhe punë. Kabineti i informatikes ofron kapacitet dhe hapsire te mjaftueshme per pune dhe aritshmeri te larte. Posedon 35 PC te rinje dhe shume funksional. Fale pershkushtimit te arsimtareve dhe interesimti te nxenesve arritshmeria ne kete fushe eshte e kenaqshme.

Posted in AktiviteteComments Off

Biblioteka

Medreseja ka bibliotekë të pasur me libra. Aty nxënësit mund të marrin libra prej më të ndryshme.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Page 59 of 64« First...102030...5758596061...Last »

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

September 2019
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kyqu në E-mail