Xhevdet Rusinovci

Datëlindja: 28.11.1979

Vendbanimi: Prishtinë

Vendlindja: Prishtinë

EDUKIMI

• Shkolla fillore “Meto Bajraktari” Prishtinë 1986 – 1994
• Shkolla e mesme MM “Alauddin” Prishtinë 1994 – 1998
• Fakulteti UP, Gjuhë dhe Letërsi Angleze 1998/99 – 2003/04
• Master UP, Gjuhë dhe Letwrsi Angleze 2008 -2012

• Master në Menaxhment Gjeneral Internacional 2013-2014

• PhD Kandidat, Universiteti i Klagenfurtit, Austri 2013

 

 

 

PUNËSIMI

• Administratë Kombet e Bashkuara Misioni në Kosovë 1999 – 2004
• Profesor MM “Alauddin” Prishtinë 2004 –
• Përkthyes/Interpret Gjykata e Qarkut Prishtinë 2005 –
i Autorizuar Gjyqësor
• Profesor/Ligjërues Kolegji ILIRIA Prishtinë 2005 –

TRAJNIMET/SEMINARET

• US Political, Social and Educational Issues Washington,D.C., SHBA 1/2/08 – 23/2/08
• Linking English Language Programmes
with Mission Objectives Budapest, Hungari 24/1/07 – 27/1/07

• The Integration of Minorities into Society Ankara, Turqi 4/10/08 – 08/10/08
• Standardisation Training UNMIK, Prishtinë 9/2/03 – 12/2/03
• UN Security Team Leader Training UNMIK, Prishtinë 14/1/01 – 17/1/01
• ECDL-European Computer Driving Licence MASHT/AUK Prishtinë 12/2009 – 05/2010

ANËTAR

• KETA (Kosovo English Teachers’ Association)
• KUSA (Kosovo United States Alumni)

——————————————————————-

KONTAKTI
Email:                xhevdetrusinovci@hotmail.com
Adresa:             Mark Isaku, nr 8, 10000 Prishtinë

Posted in PedagogëtComments Off

Ilahi nga medresantet

Flash required

Posted in AudioComments (1)

Mirënjohjet

Këto janë disa nga mirënjohjet e dhuruara Medresesë Alauddin për kountributin dhënë  vendit dhe popullit përgjatë  gjashtë dekadave.

Posted in FotoComments (4)

Ilahi nga nxensit e medreses

Posted in VideoComments Off

Ilahi nga nxeneset e Medresese Alauddin- Sal-li Ja Rab-bi

Posted in VideoComments (4)

Page 62 of 66« First...102030...6061626364...Last »

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

July 2020
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kyqu në E-mail