Ambient ideal për sukses

Medreseja ofron kushte ideale për mësim dhe punë. Kabineti i informatikes ofron kapacitet dhe hapsire te mjaftueshme per pune dhe aritshmeri te larte. Posedon 35 PC te rinje dhe shume funksional. Fale pershkushtimit te arsimtareve dhe interesimti te nxenesve arritshmeria ne kete fushe eshte e kenaqshme.

Posted in AktiviteteComments Off

Biblioteka

Medreseja ka bibliotekë të pasur me libra. Aty nxënësit mund të marrin libra prej më të ndryshme.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Salla e sportit dhe fusha jashtë

Kushte ideale dhe mjete bashkëkohore për ushtrime dhe sport.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Shaha Memishi

E lindur më 22.01.1962 në Breznicë komuna e Bujanocit. Shkollën fillore dhe atë të mesmen e kreu në Bujanoc, ndërsa studimet në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin Filozofik dega Letërsi dhe Gjuhë Shqipe. Që nga viti 1994 e deri më 1999 punoi në SH.F. ‘Zenel Hajdini’ ne Raincë komuna e Preshevës, ndërsa nga viti 2000 punon në Medresen ‘Alauddin’ në Prishtinë.

Posted in PedagogëtComments Off

Mr. Samir B. Ahmeti

Mr. Samir B. Ahmeti

Lindi më 07.04.1976, në Prishtinë. Filloren e kreu në shkollën “Emin Duraku” në Prishtinë, kurse të mesmen e përfundoi në vitin 1994 në Medresenë “Alaud-din” në Prishtinë. Në vitin 1996 vazhdoi studimet në Tripoli të Libisë, ku në vitin 1998 përfundoi “Institutin Përgatitor” të gjuhës arabe në “Fakultetin e Thirrjes Islame”. Ndërsa në vitin 2002 diplomoi në fakultetin e Sheriatit në Universitetin “JERESH” të Jordanisë. Në vitin shkollor 2003 / 2004 vazhdoi studimet e magjistraturës në degën e Historisë Islame të Universitetit Islamik “UM-MU DURMAN” në Hartum të Sudanit, ku në vitin 2006 mbrojti temën e magjistraturës me titull: “Roli i Osmanlinjve në përhapjen e Fesë Islame në Kosovë”, dhe me këtë iu dha titulli magjistër i Historisë Islame.

Që nga viti 2005 është profesor i lëndës Histori Islame në Medresenë e Mesme “Alaud-din” në Prishtinë.

Botimet:

Libër: “Intisharul Islami fi Kusufa (Përhapja e Islamit në Kosovë)”, Doha, Katar, 2008.

“ Roli i osmanlinjve në përhapjen e fesë islame në Kosovë” (ky libër është përkthim i librit të sipërpërmendur, por me titull tjetër), Prishtinë, 2010.

Revista:

1) Disa tema në revistën Dituria Islame.

– – – – – – –  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –  –

E-mail: samiri76@hotmail.com

Posted in PedagogëtComments Off

Page 66 of 71« First...102030...6465666768...Last »

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

August 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kyqu në E-mail