Emine Vezaj

–       Emri dhe mbiemri: Emine  Vezaj.

–       Vendlindja: Murademë, KK Prizren.

–       Datëlindja: 01. 01. 1982.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: kosovare.

–       Fakulteti: Fakulteti i Studimeve Islame në Prishtinë.

–       Puna:

  • Mësimdhënëse me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2007-2008 në lëndën e Historisë islame.

Posted in PedagogëtComments Off

Belkiz Kaçka

–       Emri dhe mbiemri: Belkiz  Kaçka.

–       Vendlindja: Prizren, KK Prizren.

–       Datëlindja: 15. 10. 1966.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptare.

–       Fakulteti: Universiteti i Prishtinës, SHLP “Xhevdet Doda”, Prizren,1988.

–       Puna:

  • Sh.F. Fadil Hisari në Prizren, arsimtare e lëndës së fizikës.
  • Mësimdhënëse me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2003 në lëndën e fizikës dhe kimisë.

Posted in PedagogëtComments Off

Shkendije Mejzini

–       Emri dhe mbiemri: Shkendije Mejzini.

–       Vendlindja: Prizren.

–       Datëlindja: 28. 05. 1975.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptare.

–       Fakulteti: SH.L.P. Prizren, Dega: Gjuhë dhe Letërsi angleze.

–       Puna:

  • Gjonaj, 1996-2003, Shkolla “Fatmir Berisha” Prizren, 2003 e këndej, arsimatre e Gjuhës angleze.
  • Mësimdhënëse me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2004-2005 në lëndën e Gjuhës angleze.

Posted in PedagogëtComments Off

Florije Durguti

–       Emri dhe mbiemri: Florije  Durguti.

–       Vendlindja: Suharekë.

–       Datëlindja: 28. 03. 1954.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptare e Kosovës.

–       Fakulteti: Fakulteti Filozofik Prishtinë. Dega: Letërsi dhe Gjuhë Shqipe, Prishtinë, 1984.

–       Puna:

  • Shkolla e Mesme e Lartë Profesionale “Gani Qafëdarbasha” në Prizren, profesoreshë e Gjuhës shqipe.
  • Mësimdhënëse me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2002-2003 në lëndën e Gjuhës shqipe.

Posted in PedagogëtComments Off

Melihate Lika

–       Emri dhe mbiemri: Melihate Lika.

–       Vendlindja: Prizren.

–       Datëlindja: 10. 03. 1960.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptare.

–       Fakulteti: Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore, Dega Gjeografisë, Prishtinë.

–       Puna:

  • SH.M.U. “Motrat Qiriazi Duraku” në Prizren nga viti 1984, profesoreshë e Gjeografisë.
  • Mësimdhënëse me honorar në Medresenë e Mesme “Alauddin” në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2003-2004 në lëndën e Gjeografisë.

Posted in PedagogëtComments Off

Page 2 of 612345...Last »

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

December 2019
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kyqu në E-mail