Nesibe Meça

–       Emri dhe mbiemri: Nesibe Meça.

–       Vendlindja: Prizren.

–       Datëlindja: 16. 04. 1964.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: kosovare.

–       Fakulteti: Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore, Dega Biologjisë, Prishtinë, 1980.

–       Puna:

  • SH.M.U. “Emin Duraku” në Prizren nga viti 1996, profesoreshë e Biologjisë.
  • Mësimdhënëse me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2001-2002 në lëndën e Biologjisë.

Posted in PedagogëtComments Off

Nimete Vrenezi

–       Emri dhe mbiemri: Nimete Vrenezi.

–       Vendlindja: Prizren.

–       Datëlindja: 24. 11. 1949.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptare.

–       Fakulteti: Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore, Dega Matematikë, Prishtinë, 1980.

–       Puna:

  • Gjimnazi “Gjon Buzuku” në Prizren nga viti 1973, profesoreshë e Matematikës..
  • Mësimdhënëse me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 1997-1998 në lëndën e Matematikës.

Posted in PedagogëtComments Off

Ramadan Halimi

–       Emri dhe mbiemri: Ramadan Halimi.

–       Vendlindja: Fshati Blaq, KK Dragash.

–       Datëlindja: 25. 10. 1972.

–       Vendbanimi: Rr. Ali Hadri, Lam: A/2, nr. 8, Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Shkolla e mesme: Gjimnazi “Emin Duraku” Dragash.

–       Fakulteti: Universiteti i Prishtinës, Departmenti i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze.

–       Absolvent në master: Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Diplomaci.

–       Puna:

  • Sh.F. Grejkoc, arsimtari gj. Angleze: NGO “TEARFUND” Translator: UNMIK-CIVPOL, Asistant-Gjuhësor/Administrativ.
  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2008-2009 në lëndën e Gjuhës angleze.

Posted in PedagogëtComments Off

Zijadin Meleqi

–       Emri dhe mbiemri: Zijadin  Meleqi.

–       Vendlindja: Fshati Blaq, KK Dragash.

–       Datëlindja: 22. 05. 1974.

–       Vendbanimi: Blaq, Dragash, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Shkolla e mesme: Gjimnazi “Emin Duraku” Dragash.

–       Fakulteti: SHLP “Xhevdet Doda”, Prizren, 1995, pastaj Universiteti i Tiranës, Drejtimi i Matematikës. Tiranë, 2000.

–       Puna:

  • Shkolla e Mesme e Lartë Profesionale “Gani Qafëdarbasha” në Prizren nga viti 2001, profesor i Matematikës.

Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2007-2008 në lëndën e Matematikës.

Posted in PedagogëtComments Off

Zenel Asllani

–       Emri dhe mbiemri: Zenel Asllani.

–       Vendlindja: Prishtinë.

–       Datëlindja: 27. 12. 1967.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Fakulteti: SHLP “Xhevdet Doda”, Prizren. Puna:

  • Eksperiencat Profesionale ( Përvoja e punës, jashtë Medresesë):

Data, nga deri më: 01.09.1991 -31.08.2010, 01.04.2004-30.10.2010, Vendi: Prizren.

Kompania/Institucioni:  SHME “Ymer Prizreni”, QEMD “FINCH”

Pozita: Prof. I Matematikës, ECDL Menaxher

Përshkrimi i detyrave:

Koordinator dhe pergjegjes per kabinetet e TIK-ut në SHME “Ymer Prizreni”  Përgjegjës për përpilimin dhe ekzekutimin e projekteve në QEMD “FINCH” si dhe organizimin e trajnimeve. Trajner për programet e ECDL

Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga nga data 16. 01. 2004. në lëndën e Informatikës.

Posted in PedagogëtComments Off

Page 3 of 612345...Last »

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

December 2019
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kyqu në E-mail