Xhemil Selmani

–       Emri dhe mbiemri: Xhemil Selmani.

–       Vendlindja: Brodosanë, KK Dragash.

–       Datëlindja: 01. 07. 1955.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Fakulteti: Fakulteti Filozofik – Filozofi-Sociologji.

–       Puna:

  • Shkolla e Mesme e Lartë Profesionale “Gani Qafëdarbasha” në Prizren nga viti 1981, profesor i filozofisë, Sociologjisë, psikologjisë.
  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 1996 në lëndën e Sociologjisë dhe Psikologjisë.

Posted in PedagogëtComments Off

Jusuf Kelmendi

–       Emri dhe mbiemri: Jusuf Kelmendi.

–       Vendlindja: Shtimje, KK Shtimje.

–       Datëlindja: 05. 03. 1969.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Fakulteti: Fakulteti SH.M.N. – seksioni i Kimisë në Prishtinë..

–       Puna:

  • Shkolla e mesme e mjekësisë “Luciano Motroni”  në Prizren, profesor i Kimisë.
  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 1997 – 1998 në lëndën e Kimisë.

Posted in PedagogëtComments Off

Kapllan Rakaj

–   Emri dhe mbiemri: Kapllan Rakaj.

–       Vendlindja: Vërmicë, KK Prizren.

–       Datëlindja: 05. 09. 1951.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Fakulteti: Fakulteti SH.M.N. – dega BIOLOGJI.

–       Puna:

  • Shkolla e mesme e mjekësisë “Luciano Motroni”  në Prizren, profesor i Biologjisë, nga data 01. 09. 1979.
  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2005 në lëndën e Biologjisë.

Posted in PedagogëtComments Off

Ekrem Tërshnjaku

–       Emri dhe mbiemri: Ekrem  Tërshnjaku.

–       Vendlindja: Fshati Pllavë, KK Dragash.

–       Datëlindja: 21. 09. 1954.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Fakulteti: Fakulteti SH.M.N. – dega e Fizikës në Prishtinë..

–       Puna:

  • Shkolla e mesme e mjekësisë “Luciano Motroni”  në Prizren, profesor i Fizikës.
  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 1997-1998 në lëndën e Fizikës.

Posted in PedagogëtComments Off

Xhevat Xhoxhaj

`

–       Emri dhe mbiemri: Xhevat  Xhoxhaj.

–       Vendlindja: Fshati Vërmicë, KK Prizren.

–       Datëlindja: 14. 03. 1949.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Vendbanimi: Petrovë, Prizren, Kosovë.

–       Shkolla e mesme: Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë.

–       Fakulteti: Fakulteti Filozofik, Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Prishtinë.

–       Puna:

  • Shkolla e Mesme e Mjekësisë “Luciano Motroni” në Prizren nga viti 1970, profesor i gjuhës dhe letërsisë shqipe.
  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 1993-1994 në lëndën e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe.

Posted in PedagogëtComments Off

Page 4 of 6« First...23456

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

December 2019
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kyqu në E-mail