Gençer Dervari

-       Emri dhe mbiemri: Gençer  Dervari.

–       Vendlindja: Prizren.

–       Datëlindja: 12. 07. 1983.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: kosovar.

–       Fakulteti: Fakulteti Teologjik, Konja, Turqi, në vitin 2007.

–       Puna:

  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2009-2010 në lëndën e Gjuhës turke.

Posted in PedagogëtComments Off

Daut Lezi

–       Emri dhe mbiemri: Daut  Lezi.

–       Vendlindja: Prizren.

–       Datëlindja: 13. 10. 1976.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Fakulteti: Fakulteti i Jurisprudencës Islame në Kairo.

–       Puna:

  • Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, imam në xhaminë Emin pasha.
  • Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme Alauddin në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren nga viti shkollor 2008-2009 në lëndën e Kur’anit.

Posted in PedagogëtComments Off

Reshat Mexhidi

-       Emri dhe mbiemri: Reshat Mexhiti.

–       Vendlindja: Fshati Kuklibeg, KK Dragash.

–       Datëlindja: 02. 04. 1959.

–       Vendbanimi: Prizren, Kosovë.

–       Kombësia: shqiptar.

–       Shkolla e mesme: Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë 1974-1979.

–       Fakulteti: Fakulteti Teologjik Islam- Dega e Tefsirit, Kairo.

–       Puna:

  • Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren- Imam nga viti 1987.

Posted in PedagogëtComments Off

Salla e sportit dhe fusha jashtë

Kushte ideale dhe mjete bashkëkohore për ushtrime dhe sport.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Klasët e mësimit

Klasët kanë hapsirën e mjaftueshme pwr mbarvajtjne e procesit mësimor. Njashtu edhe klasët e vajzave kanë ambient jashtzakonisht të mirë për zhvillimin e mësimit.

Posted in Prezentimi me fotoComments Off

Page 5 of 6« First...23456

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

December 2019
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kyqu në E-mail