Categorized | Kurrikulat

Planprogrami i lëndës së Kur’anit- viti i dytë

  1. Leximi  i Kur’anit nga fillimi i xhuzit të dytë e deri në fund të xhuzit të katër.
  2. Texhvid;  Vendnyjtimi i shkronjave;Rregullat e nunit sakin, rregullat e mimit sakin,  idgamul mutexhanisejni, mutemathilejni dhe mutekaribejni, rregullat e shkronjës Ra-un, leximi i Hemzes dhe El- it shques.
  3. Përmendësh pjesët  si më poshtë:
  • Nga sureja  ed-Duha dhe deri te sureja el-Humezeh
  • Pjesë ( ashere) nga sureja el-Bekare;
  1. ajetet 124-131;
  2. ajetet  152-157;
  3. ajetet  183-186;
  4. ajetet   197-203;
  5. ajetet   284-286.

Ky postim eshte shkruar nga:

- i cili ka 320 poste ne Medreseja Alauddin Prishtinë.


Kontaktoni autorin

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

December 2019
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kyqu në E-mail