Archive | March 20th, 2021

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Profesori i gjuhës arabe në paralelen e Prizrenit, z. Miftar Ajdini, pas kontributit të tij të çmuar në Medresenë Alaudin, javën që shkoi është pensionuar.

Drejtoria dhe stafi i MM Alauddin e falënderojnë profesorin Ajdini për punën e palodhshme në edukimin dhe arsimimin e gjeneratave në shkollën tonë, dhe i dëshirojnë shëndet dhe gjithë të mirat në jetë.

Më poshtë mund të lexoni biografinë e tij.

Emri dhe mbiemri: Miftar Ajdini.
– Vendlindja: Fshati Zgatar, KK Dragash.
– Datëlindja: 19. 03. 1956.
– Vendbanimi: Prizren, Kosovë.
– Kombësia: shqiptar.
– Shkollimi: Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë 1971-1976.
o Fakulteti Filozofik- Dega e Gjuhës arabe, Benghazi, Libya, 1977-1981.
o Puna: Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren- Kryeimam nga viti 1983 1997.
o Mësimdhënës me honorar në Medresenë e Mesme “Alauddin” në Prishtinë – Paralelja e Ndarë Fizike në Prizren, nga viti shkollor 1993-1994 në lëndën e Gjuhës arabe.
o Prej datës 01. 10. 1997, është mësimdhënës i rregullt në Paralelen e Ndarë Fizike të Medresesë në Prizren në lëndën e Gjuhës arabe.
o Koordinator i Paraleles së Medresesë “Alauddin” në Prizren prej themelimit të saj, më 01.09.1993 deri më 30.06. 2011.
– Funksione nderi: Ka qenë Kryetar i Kuvendit të BI të Kosovës 1992 -1996.
– Ka kryer edhe funksione tjera brenda Bashkësisë Islame të Kosovës.

image

imageimage

Posted in Aktivitete, GaleriComments Off on Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Kalendar

March 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kyqu në E-mail