Medreseja Alaudin

Të reja

Besimi në Allahun e Lartësuar

Besimi në Allahun xh.sh. personifikon lidhjen më fisnike ndërmjet njeriut dhe Krijuesit të tij. Këtë e themi për faktin se

Kur do të bëhet Kiameti?!

Falënderimi i takon Allahut xh.sh., ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë Muhamedin a.s., si dhe mbi të

Sehvi sexhdeja

Sehvi sexhdeja -ose sexhdeja e lëshimit-harresës është obligative të bëhet  në namazet farze , vaxhibe (në namazin e vitrit p.sh) por

Historiku i medhehebeve në Islam

بسم الله الرحمن الرحيم الحمد لله رب العالمين وبه نستعين على أمور الدنيا والدين، والصلاة والسلام على رسولنا محمد وعلى