Featured Stories
Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës GARAT E HADITHIT Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”
 

Konkurs për profesor të gjuhës arabe

Republika e Kosovës Komuna e Prishtinës SHML” MM “Alauddin”” Nr. 120/21, dt. 22.03.2021 Shkolla e Mesme e Lartë – M. M. “ Alauddin” – Prishtinë në bazë të nenit 11, paragrafi 1, nenit 18, paragrafi 1, të Ligjit Nr. 03/L-149, për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës, në bazë të statutit të shkollës neni 67, […]

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Profesori i gjuhës arabe në paralelen e Prizrenit, z. Miftar Ajdini, pas kontributit të tij të çmuar në Medresenë Alaudin, javën që shkoi është pensionuar. Drejtoria dhe stafi i MM Alauddin e falënderojnë profesorin Ajdini për punën e palodhshme në edukimin dhe arsimimin e gjeneratave në shkollën tonë, dhe i dëshirojnë shëndet dhe gjithë të […]

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini
Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës

Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës

Profesori i rregullt i shkollës sonë i lëndës së gjuhës angleze, Xhevdet Rusinovci, sot, me sukses ka mbrojtur disertacionin e doktoratës në Universitetin e Gracit në Austri, dhe i është dhënë titulli Doktor Shkence në fushën e Metodikës dhe Linguistikës Aplikative. Medreseja Alauddin e uron profesorin Rusinovci për titullin shkencor dhe i uron suksese të […]

Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës
GARAT E HADITHIT

GARAT E HADITHIT

GARAT E HADITHIT
Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë ka pranuar një donacion nga shkolla e binjakëzuar “Shehid Omer Halis Demir” në Ankara, ku përmes Dijanetit të Turqisë, në ambientet e Medresesë në Prishtinë është bërë dhurimi i këtij donacioni. Me 20 tabela të mençura së bashku me projektor dhe 400 kuranë është pajisur nga sot kjo shkollë, […]

Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Shfleto revisten shkollore “Drita e Kuranit” numrin 44

08 February 2020

Lexo me shume Revisten e nxenesve te Medresese Alauddin ne Prishtine. Tema te larmishme, ese, poezi, pershkrim te shume aktiviteteve dhe shumecka tjeter. E edhe fotot e nxenesve sipas klasave ne vitin shkollor 2018/19.   Per me shume kliko KETU ose mbi foto !

Lexoje te plote

Postuar te RevistaComments Off on Shfleto revisten shkollore “Drita e Kuranit” numrin 44

Doli numri i ri i revistes shkollore Drita e Kur’anit

09 July 2018

Pas një pune serioze e të palodhshme të nxënësve, e në mënyrë të veçantë të redaksisë, nxënësit nxorën numrin e 43–të të revistës shkollore “Drita e Kur’anit” . Revista është e pasur me shumë punime të nxënësve, poezi e ese, kuriozitete, anekdota e përshkrime të aktiviteteve të ndryshme. Numrin e fundit të revistes mund ta […]

Lexoje te plote

Postuar te RevistaComments Off on Doli numri i ri i revistes shkollore Drita e Kur’anit

i

29 December 2016

Lexoje te plote

Postuar te RregullorjaComments Off on i

Valbona Asllani

24 February 2014

Emri dhe mbiemri: Valbona Asllani Data e lindjes: 02.11. 1986 Vendi i lindjes: Prishtinë Shkollimi: Shkollën fillore ”Nëna Terezë” në fshatin Sharban – Komuna e Prishtinës. Mësimet i vazhdoi në Medresenë e mesme “Alaud-din” në Prishtine 2001-2005. Studimet universitare i vazhdoi në Siri duke filluar me institutin e gjuhës arabe gjatë vitit akademik 2005-2006. Pastaj studimet e rregullta […]

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Valbona Asllani

Ali Dragusha

04 January 2014

              Emri dhe mbiemri:   Ali Dragusha Datëlindja:               20/03/1976 Vendlindja:              Bardh i Madh Edukimi : Shkolla fillore “Zejnel Salihu” Bardh i Madh 1982-1990 Shkolla e mesme e mjekësisë “Ali Sokoli” Prishtinë 1990-1994 Fakulteti:  FSHMN Dep. I Biologjisë në UP    1995-2001 Master: Ekologji dhe Mbrojtje e Mjedisit në UP    2005-2008 PhD […]

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Ali Dragusha