Medreseja Alaudin

Njoftime dhe shpallje

NJOFTIM PËR FILLIMIN E VITIT TE RI SHKOLLOR

Esselamu alejkum NJOFTIMTë respektuar mësimdhënës dhe ju të dashur nxënës! Ju njoftojmë se fillimi i mësimit në vitin shkollor 2022/2023 në SHML “Medreseja Alauddin” në

Revista Drita e Kuranit

Te nderuar lexues, Tani mund te gjeni ne PDF numrin e fundit te revistes Drita e Kuranit. Lexim te kendshem!

Konkurs për profesor të gjuhës arabe

Republika e Kosovës Komuna e Prishtinës SHML” MM “Alauddin”” Nr. 120/21, dt. 22.03.2021 Shkolla e Mesme e Lartë – M. M. “ Alauddin” – Prishtinë

Nuk ka më shumë për t'u shfaqur

Të klikuara