Medreseja Alaudin

Lajme dhe aktivitete

NJOFTIM PËR FILLIMIN E VITIT TE RI SHKOLLOR

Esselamu alejkum NJOFTIMTë respektuar mësimdhënës dhe ju të dashur nxënës! Ju njoftojmë se fillimi i mësimit në vitin shkollor 2022/2023 në SHML “Medreseja Alauddin” në

Nuk ka më shumë për t'u shfaqur

Të klikuara