Archive | June, 2020

NJOFTIM ME RËNDËSI: Shtyhet afati për regjistrimin e nxënësve në klasën e 10-të

testi i arrsihtmeshire

 

 

 

 

 

Në bazë të rrethanave të reja të krijuara për shkak të përhapjes së pandemisë Covid-19 dhe duke u mbështetur ne njoftimin e MASHT-it të datës 18 qershor 2020 se shtyhet mbajtja e testit të arritshmërisë deri më datë 20 gusht 2020, jemi të shtyrë që të shtyhet afati për pranimin e nxënësve në klasën e 10-të. Ky vendim vie duke u mbështetur në procedurat administrative që,  nxënësi nuk mund të pajisjet me dëftesë të klasës 6-9 pa iu nënshtruar testit të arritshmërisë, si rrjedhojë edhe nuk mund të procedohet tutje regjistrimi i tyre në klasën e 10-të.

Për çdo informatë të re rreth regjistrimit të nxënësve në klasën e 10-të do të njoftohen me kohë dhe gjithmonë në përputhje me vendimit e organeve të MASHT-it, DKA-së dhe IKSHP-së.

Me respekt,

Drejtoria e M.M. “Alauddin”


Posted in AktiviteteComments Off

Riprovimet ne afatin e qershorit

Njoftohen të gjithë nxënësit që duhet riprovuar në ndonjë lëndë mësimore, se riprovimet do të mbahen me datë 29 qershor 2020.

Për shkak te pandemisë Covid -19 dhe rrethanave që gjendemi, ato do mbahen virtualisht.

 

Drejtoria e Medresesë së mesme “ Alauddin” të gjithëve iu dëshiron suksese në punë!

 

 

 

Posted in AktiviteteComments Off

KONKURS PER DREJTOR TE MEDRESESE SE MESME “ALAUDDIN”

Në bazë të nenit 40 alineja 3. të Statutit të Medresesë së Mesme “Alauddin“ në Prishtinë. Pleqësia e Medresesë shpall:

 

K O N  K  U R S

 

Për zgjedhjen e Drejtorit të Medresesë së Mesme Alauddin”, me mandat katërvjeçar.

 

KUSHTET

 

Kandidatët e paraqitur duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  1. Të kenë të kryer Medresenë e Mesme dhe përgatitjen superior;
  2. Të kenë pesë vjet përvojë pune në punët dhe detyrat e arsimit;
  3. Të kenë cilësi moralo-fetare, dhe
  4. Të kenë aftësi menaxhuese dhe

 

Bashkë me kërkesën e paraqitur, kandidati duhet të bashkëngjis edhe këto dokumente:

  1. Dëshminë mbi kryerjen e Medresesë;
  2. Dëshminë mbi kryerjen e shkollimit superior;
  3. Dëshminë mbi përvojën e punës në institucionet arsimore;
  4. CV — në, dhe;
  5. Planin e punës për mandatin katër vjeçar.

 

Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në Medresenë e Mesme Alauddin“. shkolla amë. Ky konkurs publikohet në adresën elektronike të Medresesë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 03/06/2020 deri më 23/06/2020 në ora 16.00.

Dokumentet e pakompletuara. si dhe ato që arrijnë pas afatit tw paraparë, nuk do të merren në shqyrtim.

 

Kryetar i pleqësisë
Mr. Samir Ahmeti

konkursi per drejtor 002

Posted in AktiviteteComments Off

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

June 2020
M T W T F S S
« Apr   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kyqu në E-mail