Archive | September, 2020

Myftiu Tërnava vizitoi Medresenë me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor

Sot, drejtori i Medresesë Fadil Hasani priti në takim Myftiun e Republikës Mr. Naim Tërnava, dhe Sekretarin e BIK Ahmet Sadriu.

Myftiu e uroi Drejtorin dhe gjithë stafin e shkollës me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, me ç’rast dhe vizituan nxënësit dhe profesorët në procesin mësimor. Ai i përshëndeti dhe i uroi për një vit shkollor me shumë të arritura, përkundër sfidave dhe kufizimeve në kohën e pandemisë covid-19. Myftiu Tërnava edhe njëherë shprehu gatishmërinë për përkrahje të parezervë për Medresenë Alauddin, si një ndër institutionet më të rëndësishme të Bashkësisë Islame të Kosovës.

Posted in Aktivitete, GaleriComments Off on Myftiu Tërnava vizitoi Medresenë me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor

Të hënën fillon mësimi me klasët 11 dhe 12

Të dashur nxënës të klasëve 11 dhe 12,

Me kënaqësi ju njoftojmë se mësimi fillon nga e hëna, më 21 shtator, nga ora 8:00.

Duke u bazuar në vendimet e MASH, DKA, IKSHPK dhe organeve të tjera relevante, për shkak të pandemisë mësimi do të zhvillohet i kombinuar, në klasë dhe nga distanca.

Nga e hëna fillojnë mësimin të gjithë nxënësit, në bazë të grupeve të caktuara nga kujdestarët e  klasëve, njëri grup në klasë dhe tjetri në formatin  online.

Ju urojmë të gjithëve për një vit të suksesshëm shkollor.

Mirë se vini!

 

 

 

Posted in Aktivitete, GaleriComments Off on Të hënën fillon mësimi me klasët 11 dhe 12

Java e parë e mësimit në Medrese me klasët e dhjeta

Java e parë e mësimit në Medrese përfundoi sot, dhe në bazë të vlerësimit nga stafi mësimor dhe nxënësit, ishte një javë e suksesshme. Nxënësit e klasëve të dhjeta dhe mësimdhënësit i kanë respektuar rregullat anti covid plotësisht, duke mundësuar një proces të rregullt dhe të mbarë mësimor, të qetë dhe pa probleme. Drejtoria e shkollës shpreh mirënjohje pë nxënësit, profesorët, dhe stafin teknik dhe administphoto 1rativ të shkollës për këtë fillimvit të mbarë në kushte pandemie globale. photo 2 photo 3 photo 4

Posted in Aktivitete, Foto, GaleriComments Off on Java e parë e mësimit në Medrese me klasët e dhjeta

Njoftim për fillimin e vitit të ri shkollor 2020/2021

Njoftohen të gjithë nxënësit e klasëve të dhjeta (nxënësit e rinj), prindërit, dhe stafi edukativ arsimor i Medresesë, se mësimi në shkollën tonë do të fillojë të hënën, më 14 shtator 2020.

Nxënësit e klasës së dhjetë duhet të paraqiten në shkollë nga ora 7:30 për të filluar procedurat e regjistrimit dhe të sistemimit të tyre nëpër klasa, njoftimin me kujdestarët dhe profesorët e lëndëve përkatëse. Mësimi fillon nga ora 8:00.

Drejtoria e shkollës ka marrë të gjitha masat paraprake lidhur me pandeminë Covid-19, si dhe ka bërë të gjitha përgatitjet e duhura për fillimin e vitit të ri shkollor 2020/2021.

Nxënësve të rinj iu urojmë mirëseardhje të ngrohtë në ambientet e shkollës sonë, suksese, dhe shëndet të plotë në këtë gjendje pandemie.

Duke ju uruar te gjithëve për një vit të mbarë shkollor, bashkë të respektojmë të gjitha masat për mbrojtjen e shëndetit të nxënësve dhe stafit, të përcaktuara nga IKSHPK , MASH, DKA, dhe organet e tjera relevante.

Sa i përket fillimit të mësimit për klasët 11 dhe 12, nxënësit do të njoftohen me kohë gjatë javës së ardhshme, në koordinim me udhëzimet dhe vendimet nga organet e lartëcekura.

Me respekt,

Drejtoria e M.M. “Alauddin”

Prishtinë

Posted in AktiviteteComments Off on Njoftim për fillimin e vitit të ri shkollor 2020/2021

Rezultatet e Testit të Maturës

Rezultatet e Testit të Maturës janë shpallur nga Ministria e Arsimit e Republikës së Kosovës, sot, më datë 7 shtator 2020. Shumica dërmuese e maturantëve të Medresesë së mesme Alauddin e kanë kaluar testin me sukses. Drejtoria e shkollës iu uron te gjithë nxënësve shëndet dhe suksese të reja në studimet universitare.

Posted in AktiviteteComments Off on Rezultatet e Testit të Maturës

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Kalendar

September 2020
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kyqu në E-mail