Medreseja Alaudin

Delegacion i lartë i Mbretërisë së Arabisë Saudite vizitoi medresenë

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Një delegacion i lartë saudit po viziton Kosovën e në agjendën e tyre protokollare ishte edhe shkolla jonë.

Këtij delegacioni i printe z. Abdulaziz Alamar , zëvendësministër për çështje fetare e vakëfe i Mbretërisë së Arabisë Saudite i shoqëruar me bashkëpunëtor. Pjesë e këtij delegacioni ishte edhe ambasadori i Mbretërisë së Arabisë Saudite në Tiranë z. Abdullah Abdulkerim. Delegacionin e shoqëronte Myftiu i Republikës së Kosovës z. Mr. Naim Tërnava me bashkëpunëtor.

Ata u pritën nga drejtoi i medresesë Alauddin z. Bahri Simnica me stafin e tij,  i cili u dëshiroi mirëseardhje dhe e njoftoi për historikun e medresesë, sfidat,  punën dhe mbarvajtejn e procesin arsimor edukativ ne veçanti.

Mysafirët e nderuar patën rastin të njihen për së afërmi me objektin e bukur të medresesë dhe pos tjerash edhe të vizitojnë nxënësit në një pjesë të orës mësimore.

Ata u kënaqën me punën që panë në medresenë tonë duke mbetur me shpresë së vizitat e ndërsjella do të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

Medreseja falënderon delegacion në fjalë dhe Myftiun Tërnava më bashkëpunëtor  për kohën e tyre të shtrenjtë që ndanë me ne.

Ndaje: