Medreseja Alaudin

Doli numri i ri i revistës Drita e Kur’anit

Lajme dhe aktivitete-Revista-Uncategorized

Pas një angazhimi dhe pune doli numri i ri i revistës Drita e Kur’anit. Në këtë numër mund të lexoni  për shumë aktivitete të nxënësve të shkollës gjatë këtij gjysëmvjetori.

Për më shumë klikoni këtu.

Ndaje: