Medreseja Alaudin

Doli numri i ri i revistës Drita e Kur’anit

Revista

Pas një angazhimi dhe pune doli numri i ri i revistës Drita e Kur’anit. Në këtë numër mund të lexoni  për shumë aktivitete të nxënësve të shkollës gjatë këtij gjysëmvjetori. Për më shumë klikoni këtu për pjesën e parë dhe për pjesën e dytë të revistës. Ose kliko mbi foto më poshtë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ndaje:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin