Medreseja Alaudin

Fillon me sukses viti i ri shkollor

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Në një atmosferë shkollore dhe të përgatitur për punë filloi sukseshëm viti i ri shkollor në medrsenë Alauddin në Prishtinë dhe paralelet e ndara fizike në Prizren dhe Gjilan.

Medreseja Alauddin edhe në këtë vit si edhe në vitet tjera filloi e gatshme si teknikisht ashtu edhe me kurrikula dhe staf punonjës vitin e ri shkollor.

Drejtori Mr. Jakup Çunaku priti nxënësit dhe stafin e punës në amfitetarin e shkollës të cilët i uroi për vitin e ri shkollor dhe  iu kujtoi detyrat dhe përgjegjesitë që kanë para vetes.

Pas këtij fillimi të mbarë dhe punës me përkushtim të madh dhe profesionalizëm presim rezultate të kënaqshme.

Medreseja ka staf PROFESIONAL, TË PËRGJEGJSHËM, TË MOTIVUAR.

Shtator, 2016

Prishtinë

Ndaje: