Medreseja Alaudin

Ekspozitë e nxënësve të medresesë

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Me rastin e manifestimi të mevludit, nxënësit e medresesë Alauddin të Prishtinës pos tjerash përgatitën edhe një ekspozitë  me tematikë të larmishme.

Në vijim ekspozita  e paraqitur në amfiteatrin e shkollës:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ndaje:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin