Medreseja Alaudin

Të reja

Urime 28 Nëntori

Medreseja Alauddin të gjithë shqiptarëve kudo që janë u uron festën 28 Nëntor. Këtë urim e bëjmë duke e lutur

Urime Viti i Ri Hixhri 1435

Drejtoria e Medresesë Alauddin iu uron të gjithë besimtarëve musliman Vitin  e Ri Hixhri  1435, duke lutur Allahun që të

Mirë se vini në shkollë

Medreseja e mesme Alauddin në Prishtinë me paraletet e saj në Prizren dhe Gjilan pret nxnënësit e saj të nderuar