Medreseja Alaudin

Urime Viti i Ri Hixhri 1435

Njoftime

Drejtoria e Medresesë Alauddin iu uron të gjithë besimtarëve musliman Vitin  e Ri Hixhri  1435, duke lutur Allahun që të mbizotëroj harmonia, solidariteti dhe paqja anë e kënd globit.

Urojmë që ky Vit i Ri të jetë edhe më i suksesshëm për të gjithë nxënësit e Kosovës.

Drejtoria e shkollës.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ndaje:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin