Medreseja Alaudin

Medresenë vizitojnë motrat tona nga medreseja e Tetovës

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Të enjten më datë 03 dhjetor 2015, nxënëset e Medresesë “Isa Beu” nga Tetova së bashku me drejtorin e shkollës  dhe stafin arsimor, vizituan Medresenë “Alauddin” në Prishtinë. Në fillim vajzat u njohën me ambientet e shkollës e pastaj u shtrua një drekë për musafiret. Pas kësaj, në amfiteatrin e shkollës u shpërndanë disa dhurata modeste nga nxënëset e Prishtinës për stafin shkollës Isau Beu dhe nxënëset.
Pas kësaj së bashku bëmë një shëti në qytetitin tonë të bukur të Prishtinës, ku shpresojmë se të gjithë u ndanë të kënaqur. Me mysafiret e nderuara u ndamë më shpresën për takime të tilla të frytshme në të ardhmen.

Ndaje: