Medreseja Alaudin

NJOFTIM PËR FILLIMIN E VITIT TE RI SHKOLLOR

Njoftime

Esselamu alejkum

NJOFTIM
Të respektuar mësimdhënës dhe ju të dashur nxënës!

Ju njoftojmë se fillimi i mësimit në vitin shkollor 2022/2023 në SHML “Medreseja Alauddin” në Prishtinë dhe në dy paralelet e ndara fizike në Prizren dhe në Gjilan do të shtyhet për dy ditë, gjegjësisht deri në ditën e hënë, më datë 05.09.2022.
Nxënësit mund të akomodohen në konvikt nga dita e diele pasdite.

Arsyetim:
Shtyrja e fillimit të mësimit bëhet për shkak të punimeve në renovimin klasave dhe ambienteve mësimore në shkollën amë, në Prishtinë dhe në paralelen e Prizrenit dhe në atë të Gjilanit.
Punimet janë në përfundim e sipër.

Nga DREJTORIA E SHKOLLËS

Ndaje: