Medreseja Alaudin

Regjistrimi filloi, eja edhe ti!

Njoftime-Uncategorized

Medreseja Alauddin në Prishtinë ka shpallur konkursin për pranimin e nxënsve të rinjë në Prishtinë dhe në paralelet e ndara fizike në Prizren dhe Gjilan, për vitin shkollor 2015/2016.

Medreseja Aladuddin është shkollë e mesme tri vjeqare dhe tashmë veç është dëshmuar për punën serozitetin dhe kualitetin e saj.

Medreseja iu mirëpret, jeni shumë të mirëseardhur.

Për procedurat, kushtet e regjistrimit dhe terminet iu lutemi që të lexoni me kujdes konkursin zyrtar të lëshuar nga drejtoria e shkollës të postuar në vijim.

20150615_101040

 

Ndaje: