Medreseja Alaudin

NJOFTIM- Rreth aktiviteteve ne Medrese

Njoftime

info-300x300

 

 

Njoftohen të gjithë të interesaurit se cdo aktivitetet dhe organizmin në Medresenë Alauddin është shtyer deri pas datës 16 Janar 2017. Ndaj kërkojmë mirëkuptimin Tuaj dhe iu urojmë cdo të mirë.

Drejtoria e Medresesë

Janar, Prishtinë

Ndaje: