Featured Stories
Dëftesat dhe riprovimet më 15 maj Nxënësit më të dalluar të shkollës sonë në këtë vit shkollor Maturantet e medresesë së Prishtinës bënë hatme Kur’ani fisnik Maturantët e medresesë së Prishtinës bëjnë hatme Demonstrim i shkathtësive në lëndën e Informatikës Medresantët përfaqësojnë Kosovën në garat botërore të Kur’anit! Ata zgjedhen ndër dhjetë më të mirët
 
Dëftesat dhe riprovimet më 15 maj

Dëftesat dhe riprovimet më 15 maj

Njoftohen nxënësit maturantë të medresesë Alauddin – Prishtinë se riprovimet dhe dhënia e dëftesave do të bëhet më datën 15.05.2015, ditë e premte, ora 09:00. Luten nxënësit që të jenë të kujdesshëm ..........

Dëftesat dhe riprovimet më 15 maj
Nxënësit më të dalluar të shkollës sonë në këtë vit shkollor

Nxënësit më të dalluar të shkollës sonë në këtë vit shkollor

Medreseja Alauddin edhe në këtë vit me kujdes zgjodhi nxënësit më të dalluar në mësim, sjellje, vijueshmëri e aktivitete. Meqë nëpër klasë ka mjaft nxnës të dalluar zgjedhja e më të ..........

Nxënësit më të dalluar të shkollës sonë në këtë vit shkollor
Maturantet e medresesë së Prishtinës bënë hatme Kur’ani fisnik

Maturantet e medresesë së Prishtinës bënë hatme Kur’ani fisnik

Më 24 prill 2015 në një atmosferë të mrekullueshme, maturantet e medresesë Alauddin të Prishtinës përfunduan në tërësi leximin e Kur’anit fisnik të cilin e patën filluar në vitin e tyre ..........

Maturantet e medresesë së Prishtinës bënë hatme Kur’ani fisnik
Maturantët e medresesë së Prishtinës bëjnë hatme

Maturantët e medresesë së Prishtinës bëjnë hatme

Maturantët e medresesë së Prishtinës më datën 23  të muajit prill  kurorëzuan leximin e Kur’anit që kishin filluar tri vite mw parw. Drejtori Bahri SIMNICA hapi programin e hatmes  duke përshëndetur dhe ..........

Maturantët e medresesë së Prishtinës bëjnë hatme
Demonstrim i shkathtësive në lëndën e Informatikës

Demonstrim i shkathtësive në lëndën e Informatikës

Të martën më 21.04.2015 në Medresenë e mesme “ Alauddin” në Prishtinë u mbajt programi për prezentimin e punimeve dhe të arriturave të nxënseve në lëndën e informatikes. Në këtë aktivitet të ..........

Demonstrim i shkathtësive në lëndën e Informatikës
Medresantët përfaqësojnë Kosovën në garat botërore të Kur’anit! Ata zgjedhen ndër dhjetë më të mirët

Medresantët përfaqësojnë Kosovën në garat botërore të Kur’anit! Ata zgjedhen ndër dhjetë më të mirët

Në fillim të muajit prill u mbajtën garat botërore Kur’anore në Kuëait ku Kosovën e përfaqësuan nxënësit tanë të dalluar Armend Beqiri 11/1 edhe Besir Musliu 10/2. Në këtë garë morën ..........

Medresantët përfaqësojnë Kosovën në garat botërore të Kur’anit! Ata zgjedhen ndër dhjetë më të mirët
Dëftesat dhe riprovimet më 15 maj

Dëftesat dhe riprovimet më 15 maj

07 May 2015

Njoftohen nxënësit maturantë të medresesë Alauddin – Prishtinë se riprovimet dhe dhënia e dëftesave do të bëhet më datën 15.05.2015, ditë e premte, ora 09:00. Luten nxënësit që të jenë të kujdesshëm ..........

Lexoje te plote

Postuar te AktiviteteComments Off

Nxënësit më të dalluar të shkollës sonë në këtë vit shkollor

Nxënësit më të dalluar të shkollës sonë në këtë vit shkollor

07 May 2015

Medreseja Alauddin edhe në këtë vit me kujdes zgjodhi nxënësit më të dalluar në mësim, sjellje, vijueshmëri e aktivitete. Meqë nëpër klasë ka mjaft nxnës të dalluar zgjedhja e më të ..........

Lexoje te plote

Postuar te AktiviteteComments Off

Maturantet e medresesë së Prishtinës bënë hatme Kur’ani fisnik

Maturantet e medresesë së Prishtinës bënë hatme Kur’ani fisnik

25 April 2015

Më 24 prill 2015 në një atmosferë të mrekullueshme, maturantet e medresesë Alauddin të Prishtinës përfunduan në tërësi leximin e Kur’anit fisnik të cilin e patën filluar në vitin e tyre ..........

Lexoje te plote

Postuar te AktiviteteComments Off

Maturantët e medresesë së Prishtinës bëjnë hatme

Maturantët e medresesë së Prishtinës bëjnë hatme

24 April 2015

Maturantët e medresesë së Prishtinës më datën 23  të muajit prill  kurorëzuan leximin e Kur’anit që kishin filluar tri vite mw parw. Drejtori Bahri SIMNICA hapi programin e hatmes  duke përshëndetur dhe ..........

Lexoje te plote

Postuar te AktiviteteComments Off

Page 1 of 3212345...102030...Last »

“Thërriti në rrugën e Zotit tënd me urtësi dhe këshilla të mira dhe polemizo me ta me atë mënyrë që është më e mira.” (Nahl, 16:125)

Get Adobe Flash player Wordpress Plugin By Tax Accountant

Mirënjohjet

Kalendar

May 2015
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kyqu në E-mail