Featured Stories
Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës GARAT E HADITHIT Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”
 

Konkurs për profesor të gjuhës arabe

Republika e Kosovës Komuna e Prishtinës SHML” MM “Alauddin”” Nr. 120/21, dt. 22.03.2021 Shkolla e Mesme e Lartë – M. M. “ Alauddin” – Prishtinë në bazë të nenit 11, paragrafi 1, nenit 18, paragrafi 1, të Ligjit Nr. 03/L-149, për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës, në bazë të statutit të shkollës neni 67, […]

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini

Profesori i gjuhës arabe në paralelen e Prizrenit, z. Miftar Ajdini, pas kontributit të tij të çmuar në Medresenë Alaudin, javën që shkoi është pensionuar. Drejtoria dhe stafi i MM Alauddin e falënderojnë profesorin Ajdini për punën e palodhshme në edukimin dhe arsimimin e gjeneratave në shkollën tonë, dhe i dëshirojnë shëndet dhe gjithë të […]

Pensionohet profesori i rregullt i gjuhës arabe, z. Miftar Ajdini
Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës

Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës

Profesori i rregullt i shkollës sonë i lëndës së gjuhës angleze, Xhevdet Rusinovci, sot, me sukses ka mbrojtur disertacionin e doktoratës në Universitetin e Gracit në Austri, dhe i është dhënë titulli Doktor Shkence në fushën e Metodikës dhe Linguistikës Aplikative. Medreseja Alauddin e uron profesorin Rusinovci për titullin shkencor dhe i uron suksese të […]

Profesori Rusinovci mbron disertacionin e doktoratës
GARAT E HADITHIT

GARAT E HADITHIT

GARAT E HADITHIT
Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë ka pranuar një donacion nga shkolla e binjakëzuar “Shehid Omer Halis Demir” në Ankara, ku përmes Dijanetit të Turqisë, në ambientet e Medresesë në Prishtinë është bërë dhurimi i këtij donacioni. Me 20 tabela të mençura së bashku me projektor dhe 400 kuranë është pajisur nga sot kjo shkollë, […]

Donacion nga shkolla binjake “Shehid Omer Halis Demir”

Revista e shkollës – Drita e Kur’anit

22 February 2011

Pas një pune serioze të palodhshme të nxënësve e në mënyrë të veçantë të redaksisë, nxënësit nxorën numrin e 30 –të  të revistës shkollore “Drita e Kur’anit” . Revista është e pasur me shumë punime të nxënësve, poezi e ese, kuriozitete, anekdota e përshkrime të aktiviteteve të ndryshme. Falënderohen drejtori, arsimtarët dhe të gjithë ata që ndihmuan […]

Lexoje te plote

Postuar te RevistaComments Off on Revista e shkollës – Drita e Kur’anit

Taxhudin Ibrahimi

21 February 2011

Emri dhe Mbiemri : Taxhudin IBRAHIMI Data e lindjes : 17.05.1955 Shkollimi : Universiteti i AZHARIT – fakulteti  Sheria wel kanun – jurospodenca islame – fakulteti juridik. Puna dhe Veprimtaria : Prej vitit 03.09.1993 punoj si mësimëdhënës në Medresen e Mesme “Alauddin” paralelja e ndarë fizike , PRIZREN Lëndët: Histori Islame  dhe Ed.Fizike.

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Taxhudin Ibrahimi

Nexhatin Ibrahimi

21 February 2011

Emri dhe mbiemri: Nexhatin Ibrahimi Vendlindja: Fshati Zgatar, KK Dragash. Datëlindja: 10. 06. 1959. Vendbanimi: Rruga Agron Bytyçi – 49, 20000 Prizren, Kosovë Shkolla e mesme: Medreseja e Mesme “Alauddin” në Prishtinë 1974-1979. Fakulteti: Fakulteti Teologjik Islam (Islamski teološki fakultet) në Sarajevë 1980-1984. Puna: Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren 1987-1992 dhe 2000-2008 – detyra […]

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Nexhatin Ibrahimi

Arben Neziri

21 February 2011

Emri dhe Mbiemri :    Arben NEZIRI Data e lindjes              22.02.1978 Vendi i lindjes            Gjilan Shkollimi:  Fillor Zhegër, Mesmen Medresenë Prishtinë, Fakultetin F.S.I. Prishtinë, Studimet Pasuniversitare Magjistër : Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Diplomaci në Prishtinë, Puna dhe veprimtaria juaj: Profesor në Medresenë e GJILANIT dhe nga viti 2014 koordinator i paraleles se ndare fizike ne Gjilan.

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Arben Neziri

Almedin Ejupi

21 February 2011

Emri dhe mbiemri: Almedin Ejupi Data e lindjes: 08.05. 1980 Shkollimi: Fillor: Shkolla fillore “Isa Boletini”, Rahovec, viti 1995 Mesëm: Medreseja e Mesme “Alauddin”, paralelja e ndarë fizike në Prizren, 1999 Universitar: Fakulteti i së Drejtës islame (Sheriat), në Universitetin islamik të Medinës, Arabi Saudite, 2006. Puna dhe veprimtaria: Imam dhe hatib në xhaminë “Kadiri”, […]

Lexoje te plote

Postuar te PedagogëtComments Off on Almedin Ejupi