Medreseja Alaudin

Doli revista e nxenesve “Drita e Kur’anit”

Lajme dhe aktivitete-Revista-Uncategorized

Doli ne shtyp revista e nxenesve te Medresese se Mesme Alauddin ne Prishtine , ne te cilen mund te gjeni shume artikuj te larmishem  dhe shume informata per dhe rreth Medresese. Per me shume kliko ketu ose ne foto.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ndaje:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin