Medreseja Alaudin

Drejtori i shkollës Maarif z. Oguz Hamza Yilmaz vizitoi shkollën tonë

Lajme dhe aktivitete

Z. Oguz Hamza Yilmaz, drejtor i shkollës Maarif në Kosovë vizitoi ShML “Medreseja Alauddin” për të zhvilluar edhe më tutje bashkëpunimin dhe për të shkëmbyer përvojat në fushën e arsimit.
Mysafiri i nderuar u prit prej drejtorit të medresesë z. Fadil Hasani dhe bashkëpunëtorëve.
Në takim u dhanë ide të ndryshme për ato fusha në të cilat mund të zhvillohet bashkëpunimi.

Ndaje: