Medreseja Alaudin

Edhe një fitore e radhës në gara ndërkombëtare

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Medreseja e mesme Alauddin në këtë muaj mori pjesë në garat e leximit të Kur’anit fisnik që këtë muaj u mbajtën në Stamboll të Turqisë.

Shkolla jonë në këtë garë u përfaqësua nga tre nxënës një nga Prishtina, një nga paralelja e Prizrenit dhe një nga ajo e Gjilanit.

Në këtë garë merrnin pjesë më shumë se 60 shtete dhe gara ishte me kandidatë shumë serioz dhe të fortë. Kjo garë kishte karakter kualifikimi për raundin final që do të mbahet më vonë.

Falë përgatitjes dhe punës së të gjithëve nxënësi i medresesë së Prishtinës Egzon Ibrahimi arriti të kualifikohet në mesin e 10 lexuesve më të mirë për të vazhduar në garën finale që do të mbahet në muajin prill të këtij viti.

Drejtoria uron nxënësin, profesorin e Kur’anit dhe të gjithë ata që punuan dhe punojnë që ky sukses të arrihet.

Falënderimi i takon Allahut Zotit të botëve.

Fotogaleria:

Ndaje: