Medreseja Alaudin

Mundësi shkollimi njëvjeçar në SHBA

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Para nxënësve të Medresesë së Mesme Alauddin në Prishtinë, Ambasada e SHBA – së në Kosovë bëri një prezantim rreth mundësive të nxënësve Kosovarë për të ndjekur për një vitin shkollor mësimet në ndonjë prej shkollave të mesme amerikane. Përfaqësuesja e ambasadës , znj. Jennifer Washeleski dhe asistentja e saj znj. Remzije Potoku i njoftuan nxënësit e shkollës sonë në hollësi për kushtet dhe mënyrën e aplikimit.

KYEP është program shkëmbimi për të rinjtë e Kosovës i cili për cdo vit përzgjedh nxënës të suksesshëm,  të talentuar dhe me vullnet shërbimi në komunitet, për studim njëvjeqar në SHBA.

Shkurt / 2013

Prishtinë

Ndaje: