Medreseja Alaudin

GJASHTË MEDRESISTË PËRFITOJNË SUBVENCION NGA MASHTI

Lajme dhe aktivitete

Në mesin e shumë nxënësve që përfituan nga subvencioni i maturantëve për ndjekjen e kurseve në fushën e teknologjisë informative që plotësuan kushtet janë gjashtë medresistë:1. Beltinë Kamenica, Prishtinë2. Anisa Osmani, Prishtinë3. Merjeme Bajrami, Gjilan4. Ardonisa Ramadani, Gjilan5. Bekim Buca, Gjilan dhe6. Admir Rama, Prizren.Nxënësve iu urojmë suksese të vazhdueshme!

Ndaje: