Medreseja Alaudin

Ilahija e kenduar nga medresantet ne Garat e gjuhes arabe- Turqi 2012

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Ilahija e kenduar nga nxënësi  Egzon Ibrahimi. Në këtë grup ishin edhe nx. Sumeja Hashani, nx. Gentiana Sadiku dhe nx. Xhevdet Rizahu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ndaje:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin