Medreseja Alaudin

Kthehen triumfues në Prishtinë

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Medreseja Alauddin sot priti ekipin garues që përfaqësoi medresenë dhe Kosovën në garat e treta në gjuhën arabe që u mbajtën në Turqi.

Ata u kthyen falë Allahut, shëndosh e mirë dhe më rezultate shumë të mira.

Grupi garues dhe profesorët e arabishtes prof. Fadil Hasani dhe prof. Vahid Haxhiu medresesë dhe vendit tonë i sollën vendin e parë në këndim të ilahive, vendin e parë në oratori dhe vendin e dytë në recitim.

Medreseja falënderon profesorët dhe nxënësit garues për angazhimin dhe performancën e shkëlqyer.

Të gjithë falënderojmë Allahun e Lartësuar për rezultatet e arritura.

21.05.2012

Prishtinë

Ndaje: