Medreseja Alaudin

Lajme dhe aktivitete

DITA NDËRKOMBËTARE E GJUHËS ARABE

Nën përkujdesjen e mësimdhënësit të gjuhës arabe, prof Kujtim Jashanica, nxënësit dhe nxënëset e klasave të 11-ta në shkollën amë zhvilluan aktivitete në lëndën e

Nuk ka më shumë për t'u shfaqur

Të klikuara