Medreseja Alaudin

Lajme dhe aktivitete

DIGJITALIZOHET PARALELJA E GJILANIT

Procesi i digjitalizimit të ShML “Medreseja Alauddin” u bë realitet edhe në paralelen e ndarë fizike në Gjilan dhe sot me datë 25.11.2021 kjo paralele

Nuk ka më shumë për t'u shfaqur

Të klikuara