Medreseja Alaudin

Lista e nxënësve të pranuar në Medresenë “Alauddin”, paralelja në Gjilan,

Njoftime

Lista e nxënësve të pranuar në Medresenë “Alauddin”, paralelja në Gjilan,

Viti shkollor 2020/21  

Djem                                                                                                               

Emri dhe mbiemri
Alaudin Arifi
Ammar Dërmaku
Bajram Osmani
Dijar Haziri
Enes Ramadani
Ensar Abdyli
Erion Emini
Ermal Mehmeti
Flamur Borovci
Lorent Avdiu
Muadh Bunjaku
Muadh Islami
Muhamed Asllani
Rilind Ymeri
Sufjan Sylejmani
Suhejb Leka
Ubejd Bajrami
Unejs Zylfiu

 

Vajza

Emri dhe mbiemri
Anita Hajdari
Besarta Beqiri
Dijanë Sherifi
Elma Ajeti
Ermirë Qazimi
Erva Fejzullahu
Esma Sopi
Jeta Ademi
Medina Isufi
Ruvejda Kamberi
Shejma Destani
Shqipe Halili
Suhejla Ajeti
Sumeja Dalipi
Sumeja Sermaxhaj
Zanfina Mustafa

                                  

 

 

 

 

 

 

 

Ndaje: