Medreseja Alaudin

Medreseja pergatitet per Garat e Kuranit 20-22 Prill 2018

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Dita e shtunë ishte jo shumë  e zakonshme për medresistët tanë. Ata të cilët mbajnw në mend pjesë të shumta nga Kurani dolën para komisionit të përbërë nga mësimdhënësit e Kuranit të përzgjidhen për të përfaqësuar Medresenë Alauddin në Garat e Kuranit ndërmjet Medreseve të Ballkanit që do të mbahen për herë të parë në Kosovë.  Nga shumë nxënës e nxënëse u përzgjodhën me dallime shumë të vogla  nxënësit që do përfaqësojnë Medresenë në kategorinë me pese, tre  dhe një xhuz.

Garat e Kuranit ndërmjet Medreseve në Ballkan do mbahen për herë të parë  nën patronatin e Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës më datë 20-22 Prill 2018.

 

 

Ndaje: