Medreseja Alaudin

Në Medresenë Alauddin u mbajt turniri ne volejboll

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Nën organizmin e shoqatës së nxënësve të Medresesë Aladuddin  u mbajt turniri i volejbollit për femra në nivel te shkollave të mesme.  Në këtë turnir morën pjesë disa ekipe nga shkollat e mesme të Prishtinës.  Përveç lojës së mirë që treguan nxënëset ato patën mundësi që të njihen ndërmjet veti edhe me shumë.  Prandaj , Medreseja Alauddin mbështet gjithnjë aktivitetet e ndryshme sportive të nxënësve tanë të cilat janë në shërbim të shëndetit të rinjve tanë.

 

 

Ndaje: