Medreseja Alaudin

MEDRESEJA U VIZITUA NGA AMBASADA AMERIKANE

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

Në mëngjesin e 12 tetorit, Medreseja filloi ditën pak më ndryshe se herave tjera. Atë ditë, pjestarë të stafit të ambasadës të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, vizitojnë “Tempullin e dijes” pra medresenë tonë.
Ne me traditën tonë fetare e kombëtare, dijmë si gjithmonë t´i mirëpresim musafirët në mënyrën më të mirë.

“Roli i fesë në fuqizimin e vlerave morale” ishte tematika e debatut që do të zhvilloej me nxënësit e shkollës sonë. Debati u zhvillua në gjuhën angleze dhe ishte një përvojë e jashtëzakonshme për ne.
Debati ishte interaktiv dhe ata ishin të kënaqur me ne, e ne poashtu me idenë dhe me faktin se kjo realizohej pikerisht në shkollën tonë. Pas përfundimit të këtij debati, si kujtim i shkrepëm disa fotografi para objektit të Medresesë dhe u ndamë me ta me fytyra të buzëqeshura, me shpresën që takohemi edhe herave tjera.

Ndaje: