Medreseja Alaudin

Medresistët pjesëmarrës në garat ndërkombëtare në Stamboll

Lajme dhe aktivitete-Uncategorized

11 nxënës nga Medreseja Alauddin dhe dy mesimdhëns më datën 18 Shtator udhëtuan për Stamboll.  Qëllimi i këtij udhëtimi është pjesëmarrja në garat e diturisë që mbahen nga data 20-24 të këtij muaji.  Këta nxënës do të shpalosin njohurit e tyre me moshatarët e tyre nga shumë vende tjera të rajonit në fushën e Matematikës, Kimisë, Fizikës dhe Biologjisë.

Përndryshe, Medreseja Alaudiin me dy paralelet e saja ne Prizrend dhe Gjilan, si një Gjimnaz i sukseshmëm po arrinë në vazhdimësi të përgatitë kuadro jo vetem në fushën fetare por edhe në atë shkencore. Kesisoj medresistet edhe ne te kaluaren kane qene pjesemarres ne garat dhe ngjarjet e ndryshme shkencore brenda dhe jashtevendit.

Më poshtë mund të gjeni emrat e nënësve që janë pjesëarrës në këto gara:
1.    Besnik Fekaj
2.    Edita Alshiqi
3.    Haxhere Abazi
4.    Labeat  Jasiqi
5.    Aid Bunjaku
6.    Driton Mahmuti
7.    Nehat Shehu
8.    Avdi Ajvazi
9.    Saranda Halili
10.    Abdurrahman Rama
11.    Ermal Mehmeti

Drejtoria e Medreses  nxenesve pjesëmarrës i uron suksese në këto gara.

 

turkey-2016

Ndaje: