Medreseja Alaudin

Në ambientet e paraleles në Gjilan u mbajtën zgjedhjet e KNGJ-së

Lajme dhe aktivitete

Sot me datë 10.12.2021 u mbajtën zgjedhjet e Këshillit të Nxënsave të Gjilanit – KNGJ-së në ambientet e paraleles së medresesë në Gjilan.
Patëm nderin që t’i kemi përfaqësuesit e të gjitha shkollave të Gjilanit nën kulmin tonë, njekohesisht ju shprehem gatishmërinë tonë për çfarëdo mbështetjeje prej anës sonë.
Nga këto zgjedhje kryetare e KNGJ-së u zgjodh Donita Haziri, ndërsa nxënësja jonë e klasës 11/8, Sumeje Dalipi, u zgjodh nënkryetare e këtij këshilli.
Ne ju urojmë suksese të gjithëve në pozitat e tyre të reja!

Ndaje: